[acf field="pre_title"]

Goca Tržan besna: „Muzičari će pocrkati od gladi, muzičari moraju od nečega da žive!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Pevačica Goca Tržan otkrila je da je situacija zbog koronavirusa alarmantna jer ona i njene kolege već godinu dana uopšte nemaju prihode. Ona smatra da će njene kolege pocrkati od gladi, a ne od koronavirusa, ukoliko im se ne omogući da pevaju.

Pevačica ističe da su na rubu egzisetncije zbog toga što više od godinu dana nemaju nastupe, pa samim tim ni prihode.

Naša profesija je najviše satanizovana zbog pandemije i ispada da samo mi širimo virus. Pitala bih Krizni štab da li muzičari treba da sede i da pocrkaju od gladi? Mora od nečega da se živi – istakla je Goca i stala u odbranu grupe „Crvena jabuka“, koja je održala koncerte u Beogradu i naišla na veliku osudu ostalih kolega.

-Pretpostavljam da je dvorana učinila sve po propisima, a to je da svako treće sedište bude popunjeno. To što pojedinci unutar sale nisu držali distancu i nosili maske je njihova odgovornost. I meni su nudili koncert pod tim uslovima, ali ja ih neću držati dok traju ograničenja. Sa tako malo posetilaca ne mogu da se pokriju svi troškovi. Ali, poražava me što živimo po dvostrukim aršinima. Dozvoljen je javni prevoz, supermarketi, toliko se drugih javnih skupova održalo, pa nikom ništa. Samo se drvlje i kamenje baca po pevačima – ispričala je Tržanova za Informer.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci