[acf field="pre_title"]
VELIKA LJUBAV

Matea Milosavljević o odnosu sa koleginicom Oljom Lević: “U seriji se mrzimo, a privatno smo pravi prijatelji”

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Mlada glumica Matea Milosavljević jedna je od zveda naše popularne serije “Igra sudbine”, a njen lik je veoma omražen. Medjutim, u privatnom životu je omiljena medju svojim kolegama. U jednom intervjuu otkrila je detalje odnosa sa Oljom Lević, a poznato je da se u seriji njih dve ne vole.

“Odvratne smo, mrzim je. U seriji se nas dve ne podnosimo, a privatno se i te kako volimo. Nemoj da si Olja slučajno rekla nešto drugo!’ Šalim se, nismo se družile dok nismo počele da snimamo. Znale smo se sa akademije, ali definitivno serija nas je zbližila, i sad smo stvarno prijatelji. Baš pravi prijatelji, i Olja je jedan genijalan čovek. Ovu ljubav što prezentujemo na društvenim mrežama to smo stvarno mi, nema glume, volim je”- rekla je glumica.

Takodje, osvrnula se i na atmosferu na setu, pa istakla kako sve funkcioniše.

“Anegdota na snimanju ima, s tim što kad bih sad ispričala ne znam koliko bi vama bilo smešno, ali smeha… Smeh je konstantno prisutan tu. Dobro, iznerviram se ja ponekad. Ja sam mali živac! Imam definitivno jaku energiju, i onda iz plusa u minus. Istrošim se. Umem da budem nervozna, ali ima par ljudi koji uvek znaju kako da me smire. Uglavnom je to Olja, ili Stevan Piale”- zaključila je Matea za “Alo”.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci