[acf field="pre_title"]

Goca Tržan iskreno: „Rašina i moja borba za potomstvo traje 10 godina!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Pevačica Goca Tržan, od samog početka svoke borbe za potomstvo otvoreno govori o tome, ali i o svemu sa čime su susretali njen suprug Raša Novaković i ona u toku tog procesa.

– Mnogi parovi ne žele da otkriju ni svojim familijama da idu na vantelesnu oplodnju, jer kod nas na Balkanu postoji jedan primitivan stav da ljudi koji ne mogu prirodno da začnu da su to ili manje muškarci ili žene, da manje vrede kao ljudska bića – rekla je Goca u emisiji „Vikend na K1“ i dodala:

– U čekaonicama su pored mene uvek bili skrušeni ljudi. Lekari su tu da pomognu, ali nisu Bogovi. Mnogo je bitno da kroz taj proces postupate pozivitno, pa čak i ako ne uspe ne znači da smo moj suprug i ja manje vredni kao ljudska bića, ja sam se sa tim odavno pomirila. Moja i Rašina borba za potomstvom traje od kako smo zajedno – već 10 godina – iskrena je bila pevačica.

Goca je takođe otkrila da se radi o ogromnoj sumi novca kada je vantelesna oplodnja u pitanju.

– Jedna vantelesna oplodnja vas košta od 3.000 do 5.000 evra, a lekove koje primate po 12 dana su oko 2.000 evra. Testovi su od 160 evra pa na gore. Morate ozbiljno da ekonomišete budžet, neki parovi moraju i da dignu kredit.

Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

Najnoviji članci