[acf field="pre_title"]

Gore društvene mreže: Electra Elite objavila frajera na Instagramu!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Srpska trans pevačica Electra Elite je svojom pojavom izazvala je buru na domaćoj javnoj sceni, a kada je odlučila da javno prizna da se bavi prostitucijom, umesto osude, dobila je samo reči hvale zbog svoje hrabrosti. Naime, ona je prvi put objavila fotografiju nekog muškarca na svom Instagram nalogu!

U pitanju je Marko Đorđević, koji je do sada bio tri puta međunarodni MMA šampion. Godine 2020-te je bio osvajač turnira „Belgrade MMA Open“, a inače dolazi iz sveta kik boksa gde je imao zapažene rezultate.

Marko Đorđević
Marko Đorđević, foto: printskrin

– Dečko je vredan svake pohvale. Sportista, borac, zvaću ga ratnik. Moramo što više slobodnog prostora davati ovakvim ljudima. Ja ga, nažalost, lično ne poznajem, ali redovno pratim njegov lik i delo – poručila je Electra, a ni Marko joj nije ostao dužan:

– Hvala puno Electri Elite što ceni moj rad i sport, da je takvih ljudi više, sport bi bio na mnogo većem nivou. Što se tiče Electre i medijskih priča oko nje, mislim da nisam upoznat samo ja, već i čitav Balkan. To što je izjavila, skidam kapu i veliki respekt jer kod nas je puno tabu tema, a ona definitivno postavlja te teme na najveći nivo – istakao je Marko.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci