[acf field="pre_title"]

Pala sa visine od tri metra: Jelena Kostov doživela nezgodu i polomila sedalnu kost!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Pevačica Jelena Kostov pred Novu godinu pala je sa visine od tri metra na zemlju i prilikom pada polomila sedalnu kost, zbog čega je hitno prevezena u bolnicu. Pevačica se oglasila i otkrila kako se oseća.

– Tačno je da sam doživela nezgodu. Sad sam dobro i oporavljam se. Želim da sve ružno ostavim iza sebe, ne bih detaljisala, nema potrebe za tim. Hvala svima na razumevanju – bilo je sve što nam je rekla pevačica, koja je posle bolničkog lečenja puštena kući gde njeni najbliži brinu o njoj.

Izvor blizak pevačici je otkrio kako je došlo do nezgode.

– Ona je sa suprugom i sinom bila na Goliji gde su nedavno napravili kuću i u toku su završni radovi. Znam samo da je bilo strašno, da su se svi uplašili jako jer je pala sa visine od tri metra direktno na leđa. Kad su stigli u bolnicu i snimili je, videli su da je polomila sedalnu kost – priča za „Blic“izvor blizak Jeleni Kostov i dodaje da su bolovi bili strašni, ali da se u njenom slučaju neće raditi operacija:

– Lekari su joj rekli da je neće operisati već da je za taj prelom najbolji oporavak vreme. Bolovi su strašni i ona bukvalno jedva ustane iz kreveta, ali se nada, kako su lekari rekli, da će za dva, tri meseca prelom da zaraste.

Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

Najnoviji članci