[acf field="pre_title"]
ZAJEDNO KAO NEKADA

Grupa Tap 011 ponovo na okupu

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Oni su jedna od naših najpoznatijih grupa, a njihov prvi album bio je jedan od najprodavanijih izdanja zabavne muzike. Potpuno neočekivano, na radost njihovih obožavaoca, 2011. godine, grupa Tap 011 je napravila svoj oproštajni kocert. Nakon toga, uvidevši broj fanova na koncertu, odlučili su da se vrate na muzičku scenu.

Dobro je poznato da je jedna od članova grupe i pevačica Goca Tržan. Ona je u jednom intervjuu bila iskrena i otkrila kako su došli na ideju da se ponovo nadju u punom sastavu.

„Ideja za naše ponovno okupljanje postoji još od koncerta u Areni 2011. godine, ali smo tek pre dve godine počeli da snimamo nove pesme. Nekoliko godina posle raspada uopšte se nismo međusobno čuli. Sretali smo se sasvim slučajno po gradu kada su se dešavale neke promocije ili događaji. Svašta se pisalo, ali nisu uvek stvari bile onakve kakve su se plasirale“- rekla je pevačica za „Srpski telegraf“.

Takodje, istakla ja da je uvek smatrala kako je Ivana Peters bolji vokal od nje.

“Što se mene tiče, Ivana je uvek bila bolji vokal od mene, ali nikada nije bilo nesuglasica po tom pitanju. Članovi benda su umeli da kažu da sam ja šoumen, a da je Ivana vokalčina. Naši glasovi se odlično slažu kada pevamo zajedno i nikada na kašičicu nismo merile ko bolje peva, to nam nikada nije bilo važno iako sam milion puta umela da kažem da je to Ivana”- kaže Goca.

Grupa je nedavno snimala i spot za novu pesmu, a za lokaciju su izabrali Jahorinu. Lepo je videti kako je jedna od najboljih naših grupa ponovo na okupu.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci