[acf field="pre_title"]

HAOS NA MREŽAMA! Verica Rakočević u kratkom šortsu pokaza vitku figuru

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Modni izbori Verice Rakočević za ovo leto su kratki šorcevi.

Budući da se modom bavi više od 40 godina logično je što Verica Rakočević gotovo nikada nije bila na udaru kolega modnih stručnjaka.

U njene modne izbore niko se nije mešao, smatralo se da za sve postoji logično objašnjenje i umetnički dojam, a svaku kombinaciju bila ona smerna ili slobodna dizajnerka je nosila sa velikim samopouzdanjem i manekenskim držanjem, što je dodatno doprinosilo celokupnom izlgedu.

Istina, mnogo više poslovnih eksperimenata Verica je u mladosti sprovodila u delo, s godinama ona se drži jednog pravca, a svoje odevne kombinacije svela je na jednostavne komade, široke majice, suknje, pantalone, uglavnom u crnoj, bež, beloj i sivoj boji.

Modni izbori Verice Rakočević nemaju manu. Klasika je uvek poželjna i najlakše uklopljiva stoga ne čudi što se dame širom naše zemlje ugledaju na nju, a da li će tako ostati i nadalje svi se pitaju nakon Veričine fotografije u šorcu.

Kreatorka je već neko vreme na odmoru sa suprugom Veljkom Kuzmančevićem, odakle je fanove obradovala s nekoliko fotografija. Ipak, ona koju je Veljko objavio na svom profilu daleko više prašine je podigla.

Na njoj Verica pozira u „vrućim pantalonicama“, kakve priliče daleko mlađim ženama, ipak ne može se poreći da i njoj stoji prekrasno.

Modni izbori Verice Rakočević na fotografiji istakli su izvajane noge dizajnerke, kao i ponos u očima njenog supruga što kraj sebe ima takvu ženu.

Verica Rakočević, instagram
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci