[acf field="pre_title"]

Haris Džinović o roditeljskim mukama! „ĐINA NE PITA NI MENE NI MELINU KAD NEGDE IDE“ !

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Deca Harisa Džinovića, ćerka Đina i sin Kan, prolaze kroz pubertet, onaj najteži period za roditelje, i pevač kaže da ga naslednici ništa ne slušaju. Kako je istakao za domaće medije u njihove ljubavne živote nije upućen, a Đina se sa Melinom savetuje oko Instagrama.

– U ljubav im se ne petljam, ne zanima me, šta god rekao, to je moj aspekt, a ne njihov. Eto im ljubav njihova, pa neka se ljubakaju, neka rade šta hoće, mene neće poslušati i to je – iskren je pevač, koga smo pitali šta misli o Đininim provokativnim fotografijama na društvenim mrežama.

– Ona radi svoj posao, mene to ne zanima. Izabrala je taj Instagram i voleo bih da u tome bude uspešna. Svaki čovek, ona je mlada, dvadeseta godina, treba nečim da se bavi, da je nešto zainteresuje, da uradi nešto od sebe, da li je to taj put ili neki drugi, treba se uvek nečim baviti u životu – istakao je Haris i dodao:

– Ona ne pita ni mene ni Melinu kada ide negde. Možda sa Melinom više sarađuje na tom planu Instagrama, sa mnom ne. Pokaže mi nekad neku fotku, pita me da li je to dobro, da li mi se sviđa, ja dam neki komentar, a da li ga ona uvaži ili ne, to ne znam.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci