[acf field="pre_title"]

ISKRENO! Brankica Sebastijanović „Nisam dozvolila da me slava promeni“!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Gumicu Brankicu Sebastijanović publika nema prilike mnogo da gleda na malim ekranima jer, kako kaže, pažljivo bira uloge. Iako se mnoge njene kolege pre opredele da se nađu na velikom platnu, ne mareći koja uloga je u pitanju, Brankica je sušta suprotnost.

Malo sam više u pozorištu nego na televiziji pa se zato stiče takav utisak. To je individualna odluka. Treba biti iskren prema sebi. Pogrešno je ako ne slušamo osećaj i radimo nešto preko volje. Sama sa sobom sam to nekako raščistila. Odlučila da prosto radim projekte u kojima uživam i u koje ja verujem, a ne da pravim kompromise i pristajem da radim nešto samo da bih radila. Ne osećam se tada dobro, a ima ljudi kojima ne smeta i pronalaze radost i u tome. Ja nisam taj tip i meni to ne prija- iskreno kaže Sebastijanovićeva u razgovoru za domaće medije.

Ističe da je slava nije promenila jer ona to nije dozvolila da se desi.

– Čovek treba da bude ono što jeste, a ne da se pretvara da je nešto što nije. Nemam potrebu da se predstavljam nešto drugačije. Bilo kojim poslom da se bavim ja bih se ovako ponašala, nebitno gluma ili neki drugi posao koji nije javan. Ponašam se onako kako se inače ponašam u životu- kaže Brankica.

Ona otkriva kroz osmeh kako to izgleda kada ustane na “levu nogu”

Umem ja da budem vrlo nezgodna, mrzovoljna i neraspoložena. To najviše mislim da osete moji najbliži.

 

Blic.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci