[acf field="pre_title"]

ISKRENO! Ivan Bosiljčić o ćerki Nini! „Sama je izabrala, nismo je forsirali“!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Nina Bosiljčić napunila je ovog januara 11 godina, i tada su njeni roditelji Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević malo prekršili pravilo i objavili zajedničku fotografiju sa mezimicom na društvenim mrežama. Na naslednicu nikada nisu želeli da vrše bilo kakav pritisak, pa ni onaj koji podrazumeva eksponiranost medijima.

Tako nisu hteli mnogo da utiču ni na Ninine odluke, posebno one koje se tiču njenih hobija. Ivan Bosiljčić otvoreno je progovorio o njenom odrastanju, kao i kako se on i Jelena snalaze sada kada je Nina raste u lepu i talentovanu devojčicu.

– Jelena više strepi za nju, definitivno. Mi smo imali sreće da imamo pitom odnos sa detetom. Nema potrebe za strepnjom, obično kažem Jeleni. Ja sam slab na nju. Nina ima dobro društvo u školi, prija joj sistem, folklor, muzička škola. Dopada mi se što ona voli da se vraća svom gradu, eto i sada posle mora. jako se raduje svemu – ispričao je glumac.

Kako Nina stasava, svakoga zanima da li je odlučila čime će da se bavi, i sada je samo pitanje da li će da krene tatinim stopama i da ode u glumu, ili pak maminim i da se opredeli za muziku i pevanje.

– Ako smo izdržali da je ne forsiramo na folklor, nego pustili da sama to izabere, onda stvarno nema potrebe raditi bilo šta na tu temu. Izrazito je talentovana i za glumu i za pevanje, i mi ćemo je naravno podržati u svemu – zaklučio je Ivan Bosiljčić za domaće medije.

 

 

hello.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci