[acf field="pre_title"]

ISKRENO! Jovana Pajić o razvodu: Više ne postoji taj porodični stub, ali…

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Jedan od omiljenih parova sa domaće javne scene Jovana Pajić i Aleksandar Cvetković su u decembru 2021. godine saopštili da se razvode.

U deset godina dugom braku dobili su dve ćerke, Helenu i Đinu, a pevačica je sada rešila da otkrije pravu istinu o razvodu, ali i o tome u kakvim je odnosima sa bivšim suprugom.

– Svi uđemo u brak sa idejom da će trajati zauvek, a u međuvremenu se desi život, pa te demantuje. Ti onda na sve načine pokušavaš da rešiš problem koji je tekući, a zapravo od drveta ne vidiš šumu.

Jednostavno, radiš na tome dokle možeš, dokle god idemo ka istom cilju, a kad si sam u svemu tome, kada se ne razumeš kako treba, onda taj teret postane baš težak da se nosi samostalno kroz život.

Pogotovo kada imate decu kojima ste potrebni celi, stabilni i prisutni u njihovim životima.

Onda imate odgovornost prema sebi da se izmaknete iz te toksične sredine, prvenstveno zbog njih, ako već nema pomoći.

Mislim da je važno boriti se, ali je podjednako važno i odustati kada vidiš da nema pomoći. Moraš da budeš primer svojoj deci, oslonac.

Posle razvoda više ne postoji taj porodični stub, on je malo ćopav, ali mora biti dovoljno jak da podnese sve ono u čemu će, u ovom slučaju jedan roditelj, biti spreman da podrži sve to.

Jovana Pajić i Sale Tropiko ostali su u prijateljskim odnosima nakon razvoda i zajedničkim snagama se trude da ćerkama obezbede mirno i bezbrižno detinjstvo.

– Ljudi obično ostanu ostrašćeni i onda deca budu panciri koji prime najteže udarce. Ne gledaju kako sve to na decu utiče, ja nikada sebi ne bih dozvolila da se ta toksična komunikacija nastavi i posle braka.
Mi radimo za njih i uvek sam za saradnju za dobrobit dece, sve ostalo me ne zanima, bilo koja druga tema a da nisu njih dve.

Sale i ja smo radili na tome da ostanemo prijatelji i posle svega – rekla je Jovana Pajić u emisiji „Blic dan”.

gloria.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci