[acf field="pre_title"]

SLIKA DANA! Marijana Mićić objavila prvu fotografiju sa ćerkicom Senom

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Prva porodična fotografija Marijane Mićić sa mlađom ćerkom je nešto najslađe što ste danas videli.

Nema ni mesec dana, ali to ponosnu mamu nije sprečilo da je fotografiše i njenu sliku podeli sa pratiocima na Instagramu.

Naime, voditeljka je fanovima na dar dala sliku napravljenu u toplini svog doma a sadržaj fotografije svakoga bi razneženio pa i one sa najledenijim srcima.

Na njoj mlađa ćerka Marijane Mićić, Sena po prvi put ostvaruje kontakt sa starijom sestricom Anom hvatajući je za ručicu.

Marijana Mićić
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Voditeljka je ovaj poseban momentat zabeležila telefonom a kada je sliku objavila na Instagramu vešto je oko ruku dve sestre stavila srce.

S obzirom na to da i sama ima brata, svesna je Marijana koliko jaka bratsko-sestrinska ljubav može da bude, a ako je suditi po ovo slici čini se da će se ona lično potruditi da ćerkama usadi ljubav i sve one prave osnovne vrednosti.

Suprug Miloš za kog se još nije zvanično udala velika joj je podrška, a budući da voditeljki otkako je prvi put postala mama sve glatko teče ne bi nas čudilo da za godinu i po, dve čujemo da je i njen treći naslednik, tačnije naslednica na putu.

Kurir.rs/Story

kurir.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci