[acf field="pre_title"]

ISPOVEST MILANA KALINIĆA LEDI KRV U ŽILAMA! Ovo su detalji nesreće

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Glumac i voditelj Milan Kalinić gostovao je u sopstvenoj emisiji „Preživeli“, gde je dušu otvorio svojoj supruzi Sandri.

On je u potresnoj ispovesti ispričao detalje saobraćajne nezgode koja se dogodila 1. marta 2015. godine u selu Dupci kod Brusa, kada se Kalinić sa suprugom i dvoje dece vraćao s Kopaonika. Milan je izgubio kontrolu nad vozilom i udario u automobil u kojem je bilo četvoro putnika.

Muž i žena, koji su sedeli na mestu vozača i suvozača, zadobili su povrede unutrašnjih organa, muškarac je povredio glavu, a žena se žalila na bol u stomaku. Njihova snaja lakše je povređena, a sin se ugruvao. Oni su kolima Hitne pomoći prevezeni u Opštu bolnicu u Kruševcu, gde su urađene detaljne analize.

Kalinić je tada testiran na alkohol, koji mu nije pronađen u krvi. Zbog izazivanja udesa, tada je bio kažnjen sa 250.000 dinara i izrečena mu je mera zabrane upravljanja motornim vozilom u trajanju od četiri meseca zbog teškog dela protiv bezbednosti saobraćaja.

Sudija je naglasila da je kao olakšavajuća okolnost uzeta činjenica da je Kalinić tokom istrage i suđenja priznao krivično delo, čime je doprineo ubrzanju procesa, da je mlad i da ga oštećeni u saobraćajki ne goni.

Za navedeno krivično delo zaprećena je kazna do četiri godine, a zamenik osnovnog javnog tužioca u Brusu Milan Mihajlović zatražio je da se, pored novčane kazne, Kaliniću izrekne i zaštitna mera zabrane upravljanja motornim vozilom u trajanju od šest meseci, što sud nije prihvatio.

– Gledam sve te ljude, oni se deru, šok… Prilazim kolima i zatičem situaciju, vozaču je bio volan u grudnom košu. On je bio nagnut nad volanom i leži sa otvorenim očima. Vidim mrtvog čoveka. To je najgori trenutak u mom životu. Vidim čoveka koji ne daje znake života, on je mrtav. Gledam ga i kažem sebi: „Ja sam ubio čoveka!“ Osećam da sam van sebe, okrenuo sam se autu, gledam tebe, Teu i Vuka. Kažem sebi: „Ti si uništio život svima! Uništio sam mojoj deci život!“ To je pakao, kraj, gotovo. Nema više nikakvog života. Okrećem se ka ovom čoveku, gledam ove ljude… Kreće da mi se vrti u glavi. To je šok u kom ne znam šta da radim, kome da pomognem. Krajičkom oka vidim, da mu mali prst radi i cela ruka. On je samo bio u stanju šoka par sekundi, došao je sebi. Brzo optrčavam auto, čupam, lomim sve. Hitna pomoć i policija su se pojavili neverovatnom brzinom – priseća se Milan, te otkriva da je mađarski državljanin koji je bio za volanom na sebi imao najmanje povreda za razliku od ostalih putnika, ali je jedino bio životno ugrožen.

– Milan je veoma utučen zbog svega što se dogodilo i mnogo mu je teško. Da je neko drugi bio na njegovom mestu, taj bi dao izjavu u policiji i otišao, a Kalinić je tamo bio celo veče i potrudio se da Mađarima obezbedi sve što im je potrebno. Našao im je hotelski smeštaj i pobrinuo se da im u bolnici ništa ne zafali. Milan je u Beogradu, ali je na vezi s lekarima i interesuje se za stanje povređenih – rekao je tada Vasić.

Andrija Milošević rekao je tada da Kalinić nije imao alkohola u krvi.

– Milan je izgubio kontrolu i u šoku je zbog svega što se desilo. Sad smo mu mi najpotrebniji kako bi prebrodio ovu muku. Sreća u nesreći je to što su svi ostali živi, a ostalo će se rešiti kako mora – rekao je Milošević.

/Blic
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci