[acf field="pre_title"]

ISPOVEST OLJE KARLEUŠA: „Veliki sam borac!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pevačica OIja Karleuša pre desetak godina odlučila je da uspori sa karijerom i posveti se porodičnom životu. Iako je nije bilo mnogo u medijima, sve je šokirala vest da se pevačica pre par godina susrela sa ozbiljnim zdravstvenim problemima.

Naime, njoj su lekari dijagnostikovali tromb, ali i emboliju pluća, zbog čega je provela izvesno vreme u bolnici uz jaku terapiju. Period oporavka bio je veoma izazovan, a Olja tvrdi da joj je mnogo pomogla vera.

– Svaki čovek koji je imao problem sa zdravljem zna da su to teške borbe. Nikada ne znaš kojim putem treba da ideš, ali ja sam večiti optimista. Moje veče kreće sa molitvama za ozdravljenje bolesnih, tako da sve vam je jasno. Molitva je lek. Volim čoveka koji veruje, verujem u sve vere. U najtežim situacijama samo vera može čoveku da pomogne. Kada sam imala taj zdravstveni problem pomislila sam da li sam nešto pogrešila ili je to iskušenje…ne mogu vise da razmišljam o tome, želim da nastavim da živim normalno – rekla je Olja za Blic dan.

– Kada smo se upoznali ja sam otišla za Austriju, bila sam tamo 13 dana, imala sam boravište. Bila sam sedam dana u Parizu, mi smo se za mesec i po dana videli tri puta i počeli da živimo zajedno, a čim smo počeli da živimo zajedno ja sam rekla – što se tiče izlaženja to možeš da zaboraviš, jer ako budemo izlazili bićemo u iskušenju i ti i ja. Pevanje mu nikada nije smetalo, ja kada idem da pevam, ja idem da pevam, neću sigurno da pravim gluposti na svom poslu – rekla je ona u emisiji Ispovest.

24.sedam
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci