[acf field="pre_title"]

Jana i Sandra Afrika večeras u emisiji “Tranquilo”

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Nedelja je za uživanje i opuštanje, s toga je naš moto “Nedelja je dan za Tranquilo” sasvim simboličan, i postao je već uveliko prepoznatljiv. Tijana Randjelović i njeni gosti potrudiće se da vam ulepšaju nedeljno veče, zanimljivim temama i odličnom muzikom.

Ove nedelje u studio je najpre stigla miljenica publike, jedna od najpopularnijih i najtraženijih pevačica narodne muzike – Jana Todorović, koja je emisiju otvorila maestralnom live izvedbom čuvenog hita “Ostavi mi drugove” uz pratnju harmonike.

Potom su Tijana i Jana prošetale kroz njen život, govoreći o detinjstvu na Kosovu, teškoj finansijskoj situaciji i podršci porodice koja je prodala traktor kako bi Jana došla u Beograd i snimila prve pesme. Kako je tadašnja tinejdžerka Dragana Todorović otpočela saradnju sa Mirkom Kodićem, a potom sa Sašom Popovićem koji je savetovao da se publici predstavi kao “Gara” ali je, kako otkriva, Pera Stokanović imao najbolji predlog a to je bio nadimak “Jana”, po kojem je prepoznatljiva i dan danas, pevačica je otvoreno govorila, dok su se na ekranu smenjivale fotografije iz tog perioda.

Jana Todorović, foto: Toxic

Sa posebnim emocijama je govorila o ljubavi sa suprugom Ivanom, koja traje 24 godine i kćerki Kristini, koja je kruna te ljubavi, potom o ovoj, najdužoj pauzi, tokom koje se zasluženo odmorila i o finansijama koje joj nisu ugrožene, s obzirom na to da je godinama unazad neprestano radila, zaradjivala i pametno ulagala. Neizbežna tema bila je i – prijatelji na estradi, jer Jana važi za jednu od najomiljenijih koleginica.

U drugom delu emisije se pridružila Sandra Afrika, koja, bez sumnje spada u Janin najuži krug prijatelja. O svojim zajedničkim anegdotama, izlascima, pesmama koje poručuju u kafani, medjusobnim savetima, mamurlucima, i mnogim drugim temama, govorile su potpuno iskreno, a obe su se latile mikrofona.

Sandra je otpevala “Kuda idu ostavljene devojke” a Jana je aludirala da je to Sandrina pesma, dok je Jana izvela “Svirajte noćas samo za nju” – njihovu najdražu iz kafanskih izlazaka.

Takodje, Afrika je odgovarala na “vruća pitanja” – otkrivši da li joj je draži Beograd ili Šabac, da li zloupotrebljava nekada što je “Sandra Afrika”, da li je tačno da ina brod i još mnogo toga. Puno smeha, dobre energije ali i emocija i maestralnih izvedbi brojnih pesama, očekuje vas večeras, od 19 časova na kanalu Toxic Folk!
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci