[acf field="pre_title"]

JASNA STIGLA DO MUSTAFE SANDALA! Pevačica osvaja tržište u Turskoj, oduševila Serkan Kaya, evo ko je sledeći

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Tek što je profesionalno zakoračila na estradnu scenu, pevačica Jasna Šćepanović ruši sve prepreke pred sobom.Osim što priprema novu pesmu Jasna osvaja i strana tržišta. Konkretno u Turskoj.

Jasna Šćepanović
FOTO: ROYALS FILM

Popularni turski pevač Serkan Kaya, nedavno je imao priliku da se, preko zajedničkih prijatelja upozna sa Jasnom. Tada je bio oduševljen njenim pevanjem, ali i poznavanjem turskog jezika. „Da, bio je iznenađen kada je čuo kako pričam Turski, dok mu nisam objasnila da sam nekoliko godina živela u Istanbulu. Imam tamo zaista dosta prijatelja i bar jednom mesečno, ako ne više, posetim ovaj lepi grad“- rekla je Jasna.

Jasna Šćepanović
FOTO: ROYALS FILM

Koliko je ostavila dobar utisak na toj proslavi, govori i podatak da su je producenti jedne od najvećih turskih muzičkih agencija, koji rade sa najvećim turskim zvezdama pozvali da dogovore koncerte koji bi trebali da se realizuju ovog leta. – Iznenađena sam odakle vam ta informacija – rekla je začuđeno Jasna, pa nastavila. Došlo je do ponude i sigurno je da će doći i do saradnje, koju ćemo dogovoriti pri mom sledećem odlasku u Istanbul. Ništa ne morate da brinete, na vreme ću vas obavestiti o svemu – kaže pevačica.

Jasna Šćepanović
FOTO: ROYALS FILM

O tome da li je tačno da će doći i do saradnje između nje i Serkana Kaye, koji je, pored Mustafe Sandala jedan od njihovih najvećih zvezda, nije htela da priča da se planovi ne bi izjalovili, a kako saznajemo imaće priliku i da se sretne sa bivšim suprugom Emine Jahović u Istanbulu.

kurir.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci