[acf field="pre_title"]

Jelena Ćuruvija u drugom stanju: U februaru stiže sin!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Talentovana glumica Jelena Ćuruvija, ćerka pokojnog novinara Slavka Ćuruvije, po drugi put će se ostvariti kao majka. Sa suprugom Aleksadnom Đuricom ima ćerku, a sada će se njihova porodica proširiti za jednog dečaka.

Naslednica Marta posebno se raduje prinovi, a Jelenin termin za porođaj je februar sledeće godine.

Jelena i Aleksanandar su u braku od 2002. godine, a glumica je jednom prilikom otkrila koliko dugo je trajala njihova bitka za potomstvo.

Jelena Ćuruvija, foto: Ata images

– Za ćerku smo se jako dugo borili. Venčali smo se 2002. godine, a nju smo dobili tek 2014, tako da je naša borba trajala 12 godina. Imala sam šest vantelesnih oplodnji, bio je to jako težak period za nas. Posle godinu, dve sam počela da shvatam da imam problem da zatrudnim. Najgore je bilo što kod nas nije postajao ni jedan konkretan problem, onda sam stalno pila neke hormone i na kraju zaradila endomitreozu. To je najteža borba kod bračnih parova i sve je češća kod nas. Mnogo ljudi se u toj borbi pogubi, mnogo se raziđe. Ja sam imala osećaj krivice, jer je u meni bio problem. Imala sam trenutke kad sam govorila mužu da nađe drugu ženu, jer ovo sa mnom ne ide. Usponi i padovi tokom dugog niza godina, ali smo izgurali – ispričala je Ćuruvija, u emisiji „Preživeli“.

Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

Najnoviji članci