[acf field="pre_title"]

Emotivan govor Bode Ninkovića na sahrani Nenada Nenadovića: „Kume moj…“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Glumac Nenad Nenadović, sahranjen je u Aleji zaslužnih građana na beogradskom Novom groblju, a emotivni govor održao je njegov kum i kolega, Slobodan Boda Ninković.

– Kume moj… Ovo jeste trenutak bola koji podrazumeva i žalost, tugu, ali to osećanje nije ništa jače od onih divnih, lepih uspomena… od naše zajedničke sreće, ushićenja… I to je sve zato što je jedna i druga emocija sastavni deo života, kao ovaj trenutak. Ovo nije neočekivano, jedino možemo da se ljutimo što je došlo brzo. Ovo je izvesno, ovo je takođe deo života… Ko razume život, a ti si ga apsolutno shvatio u potpunosti, zna da je život vrlo prosta stvar – rekao je Boda i dodao:

Slobodan Boda Ninković
Slobodan Boda Ninković, foto: ATA images

– Treba samo poštovati prirodne zakone, treba slušati svoju dušu. Ti si to i činio. I stoga, nema razloga više za tvoju brižnost koja je bila prisutna, pre svega zbog tvojih najbližih. Kume moj… Briga ovde prestaje, a Snežana, Jana i Mina su dobili dovoljno tebe i naučili kako da idu dalje. Kume…. Biće sve dobro, kao što si znao često da kažeš: „Leba mu, kume“… Neka ti je laka zemlja – istakao je Ninković.

Na večni počinak Nenada Nenadovića su ispratile mnogobrojne kolege, porodica i prijatelji, među kojima su bili: Milica Milša, njen suprug Žarko Jokanović, Svetislav Goncić, Sandra Bugarski, Đorđe Stojković, Milan Kalinić, Andrija Milošević, Nikola Kojo, Miki Damjanović, Milan Karadžić, Dejan Lutkić, Boda Ninković, Dragan Petrović Pele, Viktor savić i drugi.

Viktor Savić
Viktor Savić, foto: ATA images
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci