[acf field="pre_title"]

OVO SIGURNO NISTE ZNALI! Dino Merlin je svoj najveći hit napisao u najtežem životnom periodu

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Dino Merlin vredno se priprema za sredinu ovog meseca kada je zakazao čak četiri koncerta u beogradskoj Štark areni.

Šezdesetjednogodišnji pevač slovi za jednog od najvoljenijih i najpopularnijih muzičara ikada u našem regionu, a malo ko zna da je zdravlje Dina Merlina u prošlosti bilo veoma narušeno.

Dino danas niže hit za hitom, uživa u slavi i uspehu ali nije uvek bilo tako.

Umesto reflektora, bubnjeva i elegantnih odela, okruživala ga je svetlost lampe u bravarskoj radionici, zvukovi čekića, a a škljočiva odela zamenjivalo je plavo, radničko.

Zdravlje Dina Merlina bilo je ozbiljno narušeno usled depresivnog stanja

Malo ko zna da je upravo u trenutku kada je objavio pesmu “Ja potpuno trezan umirem”, zapravo i sam Dino bio veoma bolestan. Vanvremenski hit je napisao dok je boravio na psihijatrijskom lečenju u Nemačkoj.

Život popularnog pevača protkan je brojnim nedaćama, a pevač je samo jednom prilikom govorio o problemima, odnosno o periodu kada je zdravlje Dina Merlina bilo narušeno:

– Ovo ću prvi put reći, u jednom periodu svog života bio sam teško bolestan. Imao sam tešku depresiju, to ne bih poželeo nikome. To se manifestovalo tako što me ništa nije zanimalo.

Apsolutno nisam bio ni za šta, bilo mi je isto i život i smrt.

Jednostavno sam bio kao biljka, i to je bio period kada sam hteo da odustanem od muzike i svašta je meni tada padalo na pamet, alii eto, nekim čudom sam se izvukao – bio je pevač potpuno iskren.

Porodica Dina Merlina živi povučenim životom, te se malo zna o njegovoj supruzi Ameli i deci, Hamzi i Naidi, na koje je izuzetno ponosan.

Šarmantna plavokosa Naida je završila postdiplomske studije na Oksfordu u Velikoj Britaniji i bavi se informatičkim naukama, dok je Hamza trenutno na master studijama muzičkog menadžmenta na Univerzitetu Vestminster.

gloria.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci