[acf field="pre_title"]

Jelena Đoković o vaspitanju dece: Otkrila koji segmet joj je NAJBITNIJI:“ Prestala sam da ih vaspitavam!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Jelena Đoković vaspitanje dece ne krije, već javno o tome govori kad god joj se ukaže prilika. Iako ne dozvoljava da bilo ko utiče na njen metod roditeljstva, ona priznaje da taj put nimalo nije lak.

– Kada gledamo decu poznatih ljudi, nekako smo prema njima prilično kritični. Kako se ponašaju, kakav su izraz lica napravili, s kim su…

Žao mi je da tako nešto vidim jer svi imamo pravo da proživimo različita iskustva, pa i da grešimo, i to je u redu. Kao da se poznatim ličnostima i njihovoj deci greške ne praštaju.
Volela bih da moju decu zaštitim, ali nisam sigurna da ću uspeti. To je njihov put koji ja moram da prihvatim kao takav. Rođeni su u ovoj porodici i to im je što im je.

Iako je mislila da će sve prepreke koje roditeljstvo sa sobom nosi savladati bez problema, Jelena se suočila sa činjenicom da neće sve biti baš onako kako je zamislila.

– Najveći izazov bio je da prihvatim da je moje dete u stvari došlo na ovaj svet da živi svoj život, a ne moje projekcije i šablone i nametnute ideale, pa čak ni moje traume.
Kada sam to osvestila, prestala sam da ih vaspitavam. Onda sam krenula da rastem sa njima i uz njih…

To je proces koji stalno evoluira kako prolazimo kroz različite faze jer oni, kao i mi, non-stop se menjaju – zaključila je ona, a prenosi zadovoljna.rs.

Jelena Đoković vaspitanje dece kao i metode koje koristi rado deli putem Instagrama, a mnoge majke počele su da slede njen primer.

gloria.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci