[acf field="pre_title"]

Jelena Tomašević o svojoj ćerkici Nini!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Jelena Tomašević važi za jednu od najlepših naših pevačica, ali sebe ne doživljava tako, niti posvećuje puno pažnje fizičkom izgledu. Naučila je, kako kaže, da voli svoje mane i ne opterećuje se kupovanjem skupe garderobe.

Pevačica je istakla da ćerka Nina obožava da nosi njene stvari i nakit, i da će joj čuvati sve kada poraste.

– Ne pratim slepo trendove i mislim da ne stoji svakome sve, bitno mi je da nadograđujem svoj stil kroz godine. Nosim stvari koje su izašle iz mode i mislim da je to odraz sopstvenog stila. Ne volim mnogo da trošim novac na preskupe stvari, ali ne mogu da kažem da nemam itekako kvalitetne stvari, naročito naših domaćih dizjnera – istakla je Jelena.

Ona je dodala da joj ćerka “krade” stvari.

– Sada je već velika, jako je visoka, može da obuje neke moje patike i štikle, i da joj ne budu mnogo velike. Već mi govori: “Ovo mi sačuvaj kada porastem, ovaj nakit”, već je rezervisala moje stvari – rekla je Jelena kroz smeh, te dodala:

– Ide u muzičku školu i dobro joj ide, ne želi još uvek da se javno bavi pevanjem, navijam da pokaže šta zna jer je zaista nadarena, ali je ne forsiram.

Jelenu mnogi doživljavaju kao simbol lepote, a ona kaže da nema takvo mišljenje o sebi.

– Ne doživljavam sebe kao simbol lepote, ali svakako volim da neko osim što lepo peva ili glumi, izgleda lepo i oblači se pristojno, i to se stiče godinama, da znate da iznesete sve svoje talente – zaključila je pevačica, koja nije razmišljala o korigovanju bilo čega na sebi.

– Vremenom sam naučila da prihvatim svoje mane, svako od nas ima nešto na sebi što bi da menja, ali shvatiš da si unikatan i drugačiji i da ne treba tu ništa dirati. Kako vreme prolazi, sve više volim svoje nesavršenosti – rekla je pevačica na Serbia Fashion Week u Novom Sadu, a potom je najavila koncert:

– Radim vredno na novom albumu, mislila sam da će biti gotov do proleća, ali je jesen realnija. Kada proradi “Sava centar”, opet ćemo tamo da organizujemo koncert.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci