[acf field="pre_title"]

Jelena Tomašević u četvrtak nastupa u Beogradu posle dve godine!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Jedna od naših najboljih pop pevačica, Jelena Tomašević. održaće ovog četvrtak akustični koncert u beogradskom Buddha Bar-u. Sve najpoznatije pesme izvešće u novom aranžmanu, u posebnom ambijentu prestižnog restorana, što će biti Jelenin prvi susret sa beogradskom publikom, nakon što je pre dve godine napunila Sava Centar.

– Pre više od dve godine sam nastupala pred beogradskom publikom i to je zaista bio poseban susret u Sava centru. Sada ću po prvi put u Beogradu nastupati u akustičnom sastavu i mnogo se radujem zbog toga, jer se na ovakvim intimnijim koncertima ostvaruje neverovatna bliskost izmedju publike i izvođača – rekla je Jelena.

Poznata pevačica objavila je 13. septembra novu pesmu „Sve ispočetka“, koju će ovom prilikom izvesti uživo, uz brojne druge svoje hitove, ali i poznate tradicionalne numere.

Jelena Tomašević, foto: Promo

– U novim aranžmanima pevaću svoje omiljene pesme sa prethodnih albuma, nove singlove i poneku iz mog repertoara tradicionalne muzike, a sama atmosfera će dozvoliti da se ponešto neočekivano otpeva. Ovaj sastav muzičara to omogućava, jedina stvar koja je potpuno sigurna i obavezna je da nam veče bude prelepo – ispričala je Tomaševićeva.

Buddha-Bar jedinstven koncept osnovan je pre 25 godina u Parizu, sa idejom vodiljom da na kretivan način spoji istočnu i zapadnu civilizaciju kroz muziku dalekih krajeva, vrhunsku azijsku gastronomiju, originalne koktele i očaravajući ambijent. Uz vrhunsku muziku i zabavu, Buddha-Bar je širom sveta poznat po kuhinji koncipiranoj na temelju fuzije azijske kuhinje sa kalifornijskim i evropskim uticajima.

– Mnogo mi je drago da nam je ovo vreme otvorilo mogućnost da nastupamo i u ovakvim predivnim gradskim prostorima. Meni mnogo prijaju nastupi, kakve su imale moje drage Lena Kovačević i Aleksandra Radović baš na ovom mestu. Spoj ambijenta, divne usluge i odabrane muzike, su mera zbog kojih su ovakve večeri moj izbor. – istakla je Jelena Tomašević, najavljujući svoj nastup 28. oktobra na ovoj prestižnoj lokaciji.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 

Najnoviji članci