[acf field="pre_title"]

Jovana Jeremić s bivšim na rođendanu ćerke Lee! Ispričala šta joj je sve na duši! „Za mene veće sreće nema“!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Jovana Jeremić privukla je ogromnu pažnju javnosti fotografijom za koju je ispozirala sa bivšim suprugom Vojislavom Miloševićem i njihovom, sada petogodišnjom, ćerkom Leom. Na devojčicin rođendan, pokušala je da objasni koliko je srećna i ponosna što je ona baš nju izabrala za majku.

Ujedno, još jednom je pokazala kako s nekadašnjim izabranikom dobro funkcioniše i posle braka, najpre zbog Lee.

Foto : Printscreen Instagram.

– Sine, moja diko, snago, cvete, blago, ljubavi moja najveća, dušo, ponosu, dobroto, lepoto, radosti moja. Proći će ceo život, a majka neće naći prave reči da te njima oslovi. Promeniće se okolnosti. Godišnja doba. Uspesi. Padovi. A majka će i dalje tragati kojim imenom da te oslovi, ne bi li jednom zanavek iskazala svoju ljubav prema tebi. Hvala ti što si me izabrala da ti budem majka – naglasila je, pa nastavila:

– Nema sreće veće za mene. Hvala ti što si me smirila, udostojila, usmerila. Hvala ti što me svakog jutra podsećaš koliko je važno da nastavim dalje, svakog dana koliko je bitno ne gubiti vreme na ljude i stvari koji ne donose napredak, a svake noći koliko mogu da podnesem i ponesem. Hvala ti što si me naučila da se ne vezujem za materiju, ali da je stvaram svom snagom. Hvala ti što od mene činiš bolju osobu bez zavisti, čemera, ozlojeđenosti i jada, spremnu da u svakom trenutku pomogne i drugim majkama. Hvala ti što me svojim postojanjem svakog dana opominješ da rešim sve nedovršeno, a važno. Ta svest o trajanju zbog tebe me budi iz sna u četiri sata ujutru da odgovorim na poruke, da završim tekst, napišem temu, ideju… Koju ću kad-tad realizovati… Zbog tebe.

 

24sedam.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci