[acf field="pre_title"]

NATAŠA NINKOVIĆ OTKRILA KAKO JE UPOZNALA MUŽA! „Pomogao mi je da sazrim“!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Glumica Nataša Ninković udala se sa 25 godina za biznismena Nenada Šarenca, u braku su 26 godina i imaju blizance Matiju i Luku.

Nenad je od nje stariji deset godina, a glumica je u više navrata isticala je da joj je brak pomogao da sazri, a svojevremeno je za domaće medije otkrila kako su se upoznali.

-Bilo je to na Božić 1996. godine. Odmah je provalio moju slabost i odveo me na kolače. Nije moglo da ne uspe. Sećam se našeg razgovora i njegovog profila dok me je vozio u kolima. Krišom smo se gledali, pamtim taj miris… I povremenu tišinu za koju ne znaš da li više uzbuđuje ili plaši- pričala je tada Nataša, koja se za Nenada udala u septembru 1997. godine, kada je imala 25 godina, dok je on 10 godina stariji.

Nenad je iza sebe već imao jedan brak, u kojem je dobio dvoje dece, a on i Nataša 2001. godine dobili su blizance Matiju i Luku.

Glumica je svojevremeno priznala da je pored supruga sazrela, te da je na samom početku imala pogrešno viđenje braka.

– Bila sam klinka i u početku brak tvrdoglavo shvatala kao ring u kojem sa mužem odmeravam snagu, dok mi u jednom trenutku Nenad nije predočio kako moramo da uskladimo korake. Danas mogu da kažem da sam sazrevala pored supruga, a i decu sam dobila u pravom trenutku- istakla je ona svojevremeno.

NJIHOV BRAK JE NAILAZIO NA TRZAVICE

– Sve ih je manje. Kada sam srećna, smejem se. Kada me nešto dotakne, plačem. Kada se osećam ugroženo, branim se i tada gađam direktno u glavu. Preosetljiva sam, uporedo teška, ne kao jedan nego kao tri tuča- priznala je glumica, rodom iz Trebinja, i dodala:

– Mislim da Nenadu nije loše kraj mene. Mi Hercegovci smo bistri i teško savitljivi, ali ja umem da kažem izvini.

 

alo.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci