[acf field="pre_title"]

Jovana Pajić otkrila šta joj je Sale Tropiko kupio za Dan žena!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Vest da su Jovana Pajić i Aleksandar Cvetković okončali brak, mnoge je krajem prošle godine šokirala, a njih dvoje odmah su prekinuli sve spekulacije o tome da su se rastali u lošoj atmosferi.

I pevačica i frontmen popularnog sastava odmah su izjavili da su se rastali kao prijatelji, a sada je Jovana otkrila da li je možda došlo i do pomirenja ili je na koncertu bivšeg supruga koji je „Tropiko bend“ održao povodom 8. marta, prisustvovala isključivo kao njegov prijatelj:

– Treba da ratujemo, da se sudimo, da se prepucavamo (smeh)… Meni je ovo normalno, trebalo bi svima da bude. Mislim da prljav veš uvek izlazi jer ljudi koji su u tom problemu to dozvoljavaju. Nama ni brak nije bio na izvolte, pa nije ni razvod. Mi nismo u ratu, da bismo bili sad u nekom pomirenju, naprotiv. Uvek smo se lepo slagali, u tom smislu, kao čovek sa čovekom. To što su nam se putevi razišli, to je druga stvar, a ja ću uvek biti deo ovakvih događaja prvenstveno jer imamo decu, a i prijatelji smo – kazala je pevačica za „Premijeru“, a potom otkrila da joj je bivši suprug kupio poklon za 8. mart:

Jovana Pajić
foto: Printscreen Instagram/jovana___pajic

– Kaže da jeste, ali ja to još uvek nisam videla! Kao: „Zboravio sam kod kuće“, znaš! Nisam još videla šta je u pitanju, verovatno je neka fora, štos – kroz osmeh je objasnila Jovana.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci