[acf field="pre_title"]

Kaća Grujić otkrila: „Hoću veliku svadbu sa 700 zvanica uz sve običaje“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Popularnu pevačicu Katarinu Grujić nedavno je zaprasio njen izabranik, fudbaler Marko Gobeljić, a ona je sada za „Grand online“ otkrila detalje veridbe, ali i progovorila o tome kakvu svadbu priželjkuje.

– To je trebalo da bude neka privatna žurka, čisto da se svi prijatelji i mi okupimo. Htela sam da dođem u trenerci, nisu mogli da me nagovore da se sredim, a da sam obukla trenerku, pokajala bih se sigurno. Ovako je sve nekako bilo veliko iznenađenje, uzbuđenje i velika sreća. Ne mogu da kažem da nismo planirali veridbu, ali nisam očekivala ni da će biti ovako. Lepo je što ide sve po redu i dalje me drži to uzbuđenje od veridbe – reka je Katarina i otkrila kada planiraju da svoju ljubav krunišu brakom.

– To je sledeći korak naravno, ali čekamo da se normalizuje situacija sa koronom. Polako počinjemo da radimo, tako da će svadba verovatno biti sledeće godine – iskrena je bila Grujićeva.

Iako je istakla da joj se želje menjaju iz dana u dan, jedno je sigurno, a to je da će se na njenoj svadbi ispoštovati svi srpski običaji.

– Nekad hoću da svadba bude na nekoj plaži, da bude romantično sa samo 20-tak ljudi, te hoću veliku svadbu sa 600 -700 zvanica, ali jedno je sigurno – običaji moraju da se ispoštuju kakva god bila svadba – rekla je pevačica.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci