[acf field="pre_title"]

SAMO ZA TOXIC PORTAL! Katarina Grujić o majčinstvu:“ Za kćerku bih sve dala u životu!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Ekskluzivno za Toxic portal Katarina Grujić pred sam nastup u otkrila nam je koliko je majčinstvo promenilo?

– Pošto trenutno malo manje imam obaveza, nego što je to bilo u novembru i u decembru, kada sam radila sedam dana u nedelji, sada sam smanjila nastupe i radim samo vikende (petak i subotu). Svakog ponedeljka sa kćerkom Katjom letim u Atinu, tamo smo tokom cele nedelje i to mi je takvo olakšanje, jer smatram da su ovo pravi trenuci, onakvi kakvi su bili pre, dok je on bio u Srbiji, naravno zbog posla.

Koliko te je majčinstvo promenilo?

– Uvek sam bila odgovorna osoba, a sada treba još odgovornija da budem i stvarno sam takva. Za kćerku bih sve dala u životu. Sve radim za nju i najviše vremena provodim sa njom. Promenilo me je to, da sam samo sa njom i da me apsolutno ništa ne zanima u životu osim nje. Naravno, posle nje, moja karijera.

Kako je došlo do ponovne saradnje sa Ognjenom Amidžićem?

– Posle prvog dueta „Vino po vino“ koji je napravio veliki bum, Ognjen me je pozvao i pitao da li hoću da uradimo još nešto, odmah sam pristala. Za desetak minuta je napisao tekst i snimili smo pesmu istog momenta. Nisam očekivala da će za kratko vreme postati i te kako slušana. Drago mi je zbog toga, jer smo Ognjen i ja dokazali da smo tandem i pesma je bila stvorena za nas.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci