[acf field="pre_title"]

Ivana Pavković iskreno o PRAZNICIMA I VERI! Otkrivamo ko joj pomaže u svemu

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

U domu Ivane Pavković, popularne pevačice, takođe se slavi Uskrs i poštuju svi običaji,pevačica je  otkrila zašto je ovaj praznik posebno raduje i zašto joj je tradicija važna.

Naime, Ivana nam je na samom početku otkrila sa kim će ove godine proslaviti Uskrs.

– Kao i svake godine Uskrs slavimo u krugu porodice, ove godine u proširenom sastavu – rekla nam je Ivana, a onda otkrila šta za nju i njenu porodicu predstavlja ovaj praznik, kao i kakva je sećanja iz detinjstva vežu.

– Obožavam praznike, a Uskrs mi je bio poseban kada sam bila dete, obožavala sam da učestvujem u farbanju jaja i uvek sam imala taj takmičarski duh da moje jaje bude najjače. Sada kad imam decu je nekako jos posebniji, Vujadin je veliki dečak koji obožava da mi pomaže u svemu u kuhinji, pa tako i on jedva čeka Veliki petak da zajedno ukrašavamo jaja. Tako da smo jako euforični – rekla je za Espreso.

Ivana nam je otkrila i koliko uživa u farbanju jaja i spremanju porodične trpeze.

– Uživam neizmerno, nisam nešto kreativna moram da priznam, ali se baš potrudim i svake godine ispadnu sve lepša i lepša. Na trpezi zaista bude svega – rekla je Ivana i otkrila nam da nam čije jaje svake godine bude pobedničko.

– Podrazumeva se Vujadinovo – rekla je kratko pevačica, a priznala da je njena svekrva zadružena za pripreme oko praznika.

– Svake godine smo u Vranju za Uskrs, za ručak je zadužena svekrva, a ja sam zadužena za farbanje jaja, tako smo se podelile i moram da priznam da smo dobar tandem.

Za sam kraj Ivana nam je otkrila koliko su ona i njena porodica pobožni, kao i šta za njih predstavlja vera.

– Pobožni smo i naravno posećujemo Crkvu. Vera ljubav nada, to su tri stvari kojima se mi vodimo u životu završila je pevačica razgovor za naš portal.

Espreso.rs

Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

Najnoviji članci