[acf field="pre_title"]

Kaja Ostojić iskreno o nesuđenoj saradnji sa Đoletom Đoganijem:“Da sam ja postala pevačica te grupe, bila bih udata za Đoleta i sad bi neko definitivno brinuo o mojoj karijeri i o meni!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Katarini Ostojić Kaji „za dlaku“ je svojevremeno izmakla mogućnost da postane pevačica sastava „Đogani fantastiko“. To se odvilo u periodu kada su se Đole i Slađa Delibašić već bili i poslovno, ali i privatno rastali.

Mikrofon je, međutim, onda dat Vesni Trivić, a ostalo je istorija. Gostujući, međutim, u jednoj emisiji, Kaja je kroz osmeh prokomentarisala kako joj je žao što ipak nije bilo drugačije.

– Da, previše mi je žao. Da sam ja postala pevačica te grupe, bila bih udata za Đoleta i sad bi neko definitivno brinuo o mojoj karijeri i o meni, jer sam ja sama brinula i o karijeri i o sebi. A da sam s njim, ne bih imala pauze i probleme koje sam pravila – objašnjavala je kroz smeh u „Amidžiju“ Ostojićeva, zbog čega se Đole, kada je o svemu bio obavešten, nije mnogo bunio.

Denser i ne sumnja da bi joj pored njega bilo bolje.

– Mislim da da. Ona je bila u to vreme najbolja. Lepa i mlada, baš sam pratio njen rad, bio sam oduševljen njom. Međutim, tada se pojavila Vesna i ja sam nju izabrao. Takvi umetnici koji znaju samo da pevaju, njima fali čovek koji će da ih vodi kroz život. Kaja je dobra pevačica, nema tu šta. Da je stvarno bila sa mnom, ona bi bila pažena i mažena i dobra kao Vesna jer, iako ja kontrolišem Vesnu, isto tako joj dajem prostora da se sama izgradi – kazao je on, prenosi „Kurir“, a Đogani je potom dodao da je s nesuđenom članicom svog sastava u sjajnim odnosima.

– S Kajom kad se sretnem, uvek se lepo ispričamo. Poznajemo se dugo, znam i njenu porodicu, tako da, eto, zahvaljujem joj se na ovom komentaru, šta drugo da kažem – zaključio je on.

24.sedam
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci