[acf field="pre_title"]

Katarina Grujić: „Drago mi je da sam baš njegova do kraja života!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Atraktivnu pevačicu Katarinu Grujić protekle nedelje, zaprosio je fudbaler Marko Gobeljić, a ona je sada po prvi put progovorila o veridbi, ali i planovima za venčanje i to u emisiji „Šok Tok“, koja se emituje na Prvoj televiziji.

– Marko je ispunio sva očekivanja, ovaj prsten sam želela, on me iznenadio. Ja sam kao i svaka devojka komentarisala na Instagramu, samo da ne bude krug i da ne bude srebro. Bio je zlatan, i bila je kocka, sve je pogodio – rekla je Katarina i dodala:

– Dugo su pripremali ovo, krili su od mene mesec dana. Njemu je bilo najteže, jer živi sa mnom. Velika sreća za mene, sigurna sam da ću provesti sa njim dugo vremena. Pamtiću do kraja života, lep je trenutak. Da sam znala da će me zaprositi, još bih se bolje sredila. Dok sam silazila niz stepenice govorila sam mu „Ubiću te“, a onda se desio čaroban trenutak – iskrena je bila ona.

Suze radosnice, smeh, sreća, radost, ljubav, sve moguće emocije preplavile su njeno telo tog trenutka dok je silazila niz stepenice, a pogotovo u trenutku kada je izgovorila sudbonosno „DA“.

– Krenule su mi suze od sreće, nisam očekivala, drago mi je da sam baš njegova do kraja života. Svadba će biti sledeće godine, dok se stabilizuje sve sa koronom, najverovatnije u junu – završila je Grujićeva.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci