[acf field="pre_title"]

KAYA PEVALA FUDBALERU MILANA! Pevačica otpevala Zlatanu svoj veliki hit „Htela bih“!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pevačica je pre nekoliko dana pevala na privatnoj proslavi na jednom splavu u Beogradu, a jedan od gostiju bio je fudbaler Milana, koji je tajno boravio u našoj prestonici sve dok ga naš paparaco nije uhvatio!

Iako su mnogi očekivali da će Zlatan otići na nastup omiljene pevačice Nade Topčagić, on je ipak završio na splavu na kom je pevala Kaja Ostojić.

Ibra je pre nekoliko dana zbog privatnih obaveza posetio Beograd i odlučio je da maksimalno iskoristi slobodno vreme. Hteo je da se dobro provede i sa prijateljima se dogovorio da uveče ode na nastup Nade Topčagić. Međutim, pred sam izlazak se predomislio i s drugarima je otišao na jednu privatnu žurku, na kojoj je pevala Kaja Ostojić – priča za Informer dobro obavešten izvor i dodaje da fudbaler nije znao da će Kaja pevati te večeri:

– Prijatno se iznenadio kad ju je video jer zna da ona pravi odličnu atmosferu. Posle nekoliko pića zamolio ju je da mu otpeva „Kad zamirišu jorgovani“, čuveni hit Vesne Zmijanac i Dina Merlina. Ona mu je odmah ispunila želju. Međutim, to Ibri nije bilo dovoljno, pa je tražio još jednom da mu otpeva tu pesmu! Kaja je, naravno, pristala.

Intrigantna
Posle toga Ostojićeva mu je otpevala svoj hit „Htela bih“.

– U pitanju je balada kojom je Kaja zaintrigirala sve goste, pa i Ibru, pogotovo stihom: „Htela bih da te vide sa mnom i da te sakrijem u isto vreme od pogleda mnogih koje te silno žele. Htela bih s tobom brak i decu, a ti već imaš sve. S muškarcima uvek najbolje prođu smerne i prosečne“ – priča naš izvor i dodaje da su Kaja i Zlatan posle toga ćaskali:

– Kaju je interesovalo kako izgleda život svetske fudbalske zvezde. On joj je pričao da je oduševljen Beogradom i da bi voleo češće da dolazi.

Pozvali smo pevačicu kako bi prokomentarisala susret sa Zlatanom, ali nije bila raspoložena za priču.

– Pevam na mnogim privatnim proslavama i stvarno ne bih to komentarisala – rekla je Kaja za Informer.

 

Informer.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci