[acf field="pre_title"]

Keba emotivno u emisiji „Tranquilo“ o Sinanu Sakiću i Džeju!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Dragan Kojić Keba je gostujući  u emisiji “Tranquilo”, voditeljki Tijani otkrio mnoge stvari iz svog života, od početka karijere do danas. Keba nije krio emocije kada je govorio o svojoj Loznici i nezaboravnim koncertima u rodnom gradu, kao i o počecima sa kolegom, i velikim prijateljem i sugradjaninom Sinanom Sakićem.

Taj čovek koji se zove Sinan Sakić… I zvao i zove se. Još uvek ne mogu da prihvatim to da ga nema u ovom našem realnom obliku. Mi smo jedan od drugog kilometar udaljeni u Loznici, Sinan je nekih sedam godina pre mene postao neko i nešto u ovom muzičkom svetu. Prvi put smo zapevali za Radio Podrinje Loznica i sećam se utisaka kada smo čuli naš glas na radiju. To je bilo veliko veselje i ta sreća nije mogla da se meri ni sa čim – otkrio je Keba i ispričao anegdotu da su jednom prilikom na takmičenju, sasvim slučajno odabrali istu pesmu kao i da žiri nije mogao da donese odluku i proglasi pobednika.

Kako je Keba pričao o svom prijatelju Sinanu pogledajte u videu:

Prisetio se naravno i legendarnog Džeja Ramadanovskog i druženja sa njim… Zajedničkih koncerata, anegdota i najlepših svirki – na terasi, uz gitaru. Keba je istakao da je Džej bio veliki pevač, tačnije pevačina, i mnogo dobar čovek, a potom uz gitaru zapevao pesmu u njegovu čast, koju su često zajedno pevali.

Sve to možete pogledati i večeras, u repriznom terminu emisije “Tranquilo” od 18 časova na kanalu Toxic Folk. Kebi se pridružila i talentovana Gabrijela Pejčev a zajedno su doprineli fantastičnoj emisiji. S toga, ne propustite!
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci