[acf field="pre_title"]

11 godina od smrti Ksenije Pajčin

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Oduvek je važila za jednu od najintrigantnijih javnih ličnosti, a priče iz njenog života punile su stranice žute štampe. Atraktivna plesačica, a potom i pevačica, Ksenija Pajčin, ostala je upamćena kao jedna od najprivlačnijih Srpkinja.

Lepotica sa beogradske kaldrme, solo karijeru započela je 1997. godine, a njen talenat, ubrzo je uočio frontmen grupe „Duck“, Damir Radoičić Dača, sa kojim je snimila pesmu „Dačo, volim te“ i na taj način započela svoju muzičku karijeru i stekla veliku popularnost.

Malobrojni su muškarci s ovih prostora, koji svojevremeno nisu poželeli da lepa Ksenija baš njima otpeva ono „Dačo, volim te.“

Kseniju su neretko startovale i žene, a njene veze sa muškarcima izazivale su veliku pažnju. Bila je zavodnica muškog roda i gotovo niko joj nije mogao „izaći na crtu“, kako po lepoti, tako i po harizmi i talentu koji je posedovala.

Ksenija Pajčin
Ksenija Pajčin, foto: Instagram

Pre tačno 11 godina, Srbiju i region potresla je vest o smrti jedne od najlepših pevačica sa ovih prostora. Njen odnos sa tadašnjim momkom, manekenom Filipom Kapisodom bio je buran i ukratko bi se mogao opisati „od ljubavi do mržnje“. Ksenija i Filip upoznali su se u julu 2008. godine u Crnoj Gori, a ljubav je planula na prvi pogled.

Međutim, niko nije mogao da predvidi da će se njihova ljubavna priča završiti kobno.

Nakon velike svađe koju su imali u njenom stanu na Voždovcu, Kseniju je iz vatrenog oružja usmrtio njen tadašnji momak, nakon čega je digao ruku na sebe.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci