[acf field="pre_title"]

KEMIŠU SAM MAMA, ŽENA, DRUG I SVE! Zorica otkrila kako je njen muž, a za Novu godinu dobila je VREDAN DAR koji obožava!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pevačica Zorica Brunclik, otkrila je kakva joj je bila 2021. godina, ali i šta je to što je pokreće u životu.

– I onu prethodnu smo jedva čekali i mislili da on one gore neće biti. Ja sam nepopravljivi optipista, mislim da ulazimo u nešto što je bolje, nešto što pre svega neće da uskrati zagrljaj, to mi je najvažnije. Nekad zagrljaj može da bude kontakt sa publikom, grlimo se kroz pesmu. Sa porodicom direktno, a kad nisam mogla, uf… Sad samo kažem ne mogu više – govorila je ona za „Pink“.

Zorica je otkrila da je njoj ljubav pokretač:

– Imam toliko ljubavi, da mogu da je proizvodim. Razmišljala sam da se bavim biznisom. Za ljubav ne bi neko došao ni za džabe, pitali bi da li vršite dostavu. Ja sam neko ko ne priznaje poruke i čestitanje preko poruka. Postoje neki datumi, Nova godina, rođendani, još kad krene ona jedna stereotipna poruka – pričala je pevačica.

Za medije je rekla i gde je Kemiš, kako je i šta radi:

– Dobio je vrtićni virus. Navikla sam na njega tu i da vidim pogled i da li je dobro ili nije. Sad su sva deca u svojim domovima, imaju svoje porodice i nas dvoje smo sami. Ja sam mu mama, žena, drug, prijatelj, sve, i on meni. Fokusirani smo jedno na drugo. Sad sam dobila kucu za Novu godinu – otkrila je Zorica.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci