[acf field="pre_title"]

Keti Peri: Spremna sam za porođaj, samo me neizbežni bol čini nervoznom

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Keti Peri, jedna od najslušanijih izvođača danšnjice za koju nedelju će postati mama. Njen izabranik, britanski glumac Orlando Blum i ona u skladnoj su vezi od početka 2016. godine.

Keti Peri je pre dva dana, za britanski The One Show, izjavila da se ne boji porođaja i da spremna dočekuje svoje prvo dete. Ipak, priznala je oseća blagu nervozu zbog bola koja je neizbežni deo porođaja.

Tridesetpetogodišnja pevačica očekuje devojčicu sa verenikom Orlandom Blumom. Otkrila je da se pripremaju za veliki dan, a koji bi trebalo da se dogodi tokom avgusta.

Pevačica je posebno pohvalila svog partnera i naglasila da joj je velika podrška, naročito u ovim poslednjim danima do dolaska njihove bebe na svet.

Kako je javnosti već poznato, Keti Peri je pre šest godina prisustvovala i pomogla tokom porođaju svoje sestre. Tada je na svom Twitter profilu podelila svoje uzbuđenje sa pratiocima i napisala – „Konačno možete da dodate u moju biografiju „pomaže pri porođaju u dnevnoj sobi“. Ovo je bio jedan magičan dan. Teta Keti aka Teta stilista.“
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci