[acf field="pre_title"]
ISKREN

Boban Rajović: Nisam radio četiri meseca, pustite me da prehranim decu

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Kada nije na nastupima i sa porodicom, Bobana Rajovića možemo često da nađemo u parku blizu kuće gde vežba. Tako je bilo i pre nekoliko dana kada je spas od vrućine pevač našao u parku. On ja za „DeToxic“ emisiju otkrio da obožava da trenira i da ga to smiruje.

„Uvek vežbam u teretani, ali posle nje dolazim u park gde malo trčim i uradim poneki zgib. Ne pada mi teško jer volim da treniram, a u poslednje vreme zbog stresa spas nađem ovde. Od kada je korona zavladala potreban mi je dobar trening kako bih došao sebi i kako bih izbacio negativnu energiju,“ – rekao je Boban i otkrio da li mu žena dozvoljava da trenira sam.

„Žena mi je malo ljubomorna, ali shvatila je kakav je moj posao, ipak ja radim već 20 godina. Pokušavam uvek da izbegavam neke čudne situacije jer sam stalno u društvu nekih žena, koleginicama, novinarkama…Tako je i na treningu mnogo žena, ali našli smo sporazum i treniramo zajedno.“ – kroz smeh nam je rekao Boban.

Iako su u Beogradu nastupi i okupljanja zabranjeni, Boban je jedan od naših retkih pevača koji nastupa svaki vikend, ali ne u našoj zemlji.

„Radio sam u Crnoj Gori, Sloveniji, Austriji, Švajcarskoj, Hrvatskoj. Ono što je najbitnije jeste to da ja ne radim ništa nelegalno. Sva mesta na kojima sam nastupao su na otvorenom, a u Austriji su dozvoljena okupljanja do 500 ljudi. Na granicama bude malo komplikacija, ali ja kukam, molim, šarmiram, pevam uživo, nađem način. Obećvam da ću pevati na krštenjima i rođenjima samo da nas puste da pevamo jer četiri meseca nismo radili, moramo da prehranimo decu. Šalim se malo. Mada, stvarno mislim da ni oni sami ne znaju ko sme da uđe u koju zemlju, a ko ne.“ – rekao je Rajović u našoj emsiji.

Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

1 KOMENTAR

Najnoviji članci