[acf field="pre_title"]

Kija Kockar otvorila dušu: „Naučila sam koliko sam slaba i koliko sam jaka!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Bivša rijaliti učesnica i pobednica „Zadruge 1“, Kristina Kija Kockar, neretko govori o svom učešću u ovom rijalitiju, ali se sada prisetila toga i u emisiji „Premijera Vikend Specijal“ govorila o tome.

– Pobedila sam 2018. godine i izašla iz rijalitija. Ja sam sve to znala, znala sam da budem strpljiva i da taktiziram. Naučila sam koliko sam slaba i koliko sam jaka. Smatram da sem te velike stvari koja se desila između mene i Slobodana, sve ostale neke svađe su meni smešne. Kada vidim svađe oko hrane, to nije smešno, Nama je smešno kad gledamo. Ja sve pamtim, ljudi me podsećaju – rekla je Kija i dodala:

– Setim se i sama mnogih stvari, ali bilo je ružnih stvari i posle. Nešto se nikad nije snimilo, nije Zadruga ostavila toliko ružan utisak na mene koliko ono što se dešavalo posle. Ne kažem da je non stop bilo savršeno, imala sam i ja greške, ali ništa što bi povredilo druge ljude. Mogu slobodno da kažem da nikome nisam učinila zlo kada sam bila unutra i kada sam izašla – priznala je ona.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci