[acf field="pre_title"]

Završen Music Week festival: Ovi nastupi će se još dugo prepričavati!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Treći po redu Belgrade Music Week festival uspešno je završen! Natupi najvećih regionalnih pop, trap i hip-hop zvezda na Ušću još dugo će se prepričavati, i pamtiti energija koju su izvođači i publika razmenili posle puno vremena.

Zvezde nisu krile uzbuđenje u izjavama pre i posle posle nastupa, a emocija publike nije izostala: dve festivalske večeri pokazale su koliko su muzika i zabava nedostajale svima u prethodnom periodu.

Music Week Festival
Music Week Festival, foto: Live Production, Sky Music

Poznat po vrhunskoj produkciji, Music Week festival i ovog puta nadmašio je i svoja prethodna izdanja. Na impozantnoj festivalskoj bini na Ušću, širokoj 20m i dugačkoj 14 metara, nastupili su: Jelena Karleuša, Cobi, Senida, Lexington, Vojaž, Edita, Gazda Paja, Angellina i mnogi drugi.

Cobi, Angellina i Tara premijerno su izveli svoje nove pesme pred beogradskom publikom na Ušću, a Cobiju je na bini uručeno i jedno priznanje – nagrada HIT Music Week 2021, koju su mu dodelili slušaoci HIT fm radija za pesmu Leto je.

Dugo iščekivani nastup Jelene Karleuše, koji je držan u strogoj tajnosti do poslednjeg momenta, oborio je s nogu sve prisutne na Ušću. Spektakl na svetskom produkcijskom nivou koji potpisuje Skymusic, sa 400m2 LED ekrana, laserima, pirotehnikom, i do sada neviđenim scenografskim elementima, podigao je lestvicu domaćeg šoubiznisa za stepenik više.

Jelena Karleuša
Jelena Karleuša, foto: Live production, Sky Music

Za potrebe Karlušinog nastupa menjan je kompletni dizajn bine, a pop diva se pojavila na stepenastoj piramidi visokoj 2 metra, dugačkoj i širokoj po 6 metara. Tokom Jeleninog nastupa koji je trajao sat i po vremena, kao specijalna gošća pojavila se Sara Jo koja je svojim pevačkim i plesnim performansom dovela atmosferu do usijanja.

Jelena Karleuša
Jelena Karleuša, foto: Live Production, Sky Music

Završnicu Music Week-a obeležio je nastup evrovizijske senzacije Hurricane, a letnja festivalska sezona u Beogradu uspešno je okončana.

Hurricane
Hurricane, foto: Live Production, Sky Music
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci