[acf field="pre_title"]

Angellina šokirana Karleušinom pesmom, a potkačila i Milicu Pavlović! „Prošli album joj je bio bolji“!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Anđela Vujović Angellina doživela je neprijatnost kada joj je pesma „Mesečina“ skinuta sa Jutjuba, a sada je komentarisala nove numere svojih koleginica.

Jasno je da je bila potpuno iskrena, pa je podelila impresije o albumu Milice Pavlović i Jelene Karleuše, a ostaje da vidimo kako će one na to reagovati.

– Milicu Pavlović sam najmanje ispratila. Ona mi je najmanje ostala upečatljiva. Prošli album je bio bolji, a njoj svaka čast za trud. Ja znam koliko truda treba za album jer i sama provodim dane i noći u studiju – ispričala je Angellina šta misli o albumu „Lav“, a onda prešla na Karleušu.

– Jelenu Karleušu nisam ispratila uopšte. Videla sam samo spot i on je sjajan i čula sam „Karli bič“. Ne znam šta bih rekla za taj album. Ona je stvarno mag, uspela je da napravi svetsku karijeru, ali muzički nije moj ukus. Meni je pesma „Karli bič“ previše. Od nje nisam to očekivala, možda zbog njenih godina, i tekstovi pesama mi paraju uši – izjavila je pevačica za TV Informer, koja je prethodno naglasila da joj je Tea Tairović favorit.

 

24sedam.rs

Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

Najnoviji članci