[acf field="pre_title"]

SAMO ZA TOXIC PORTAL! Angellina promovisala svoj prvi album:“ Mnogo mi je drago što se mnogi izvođači vraćaju izdavanju albuma!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pevačica  Anđela Vujović, poznatija kao Angelina organizovala je promociju povodom  svog novog albuma, te je okupila kolege i prijatelje u jednom prestoničkom hotelu.Ekipa Toxic portala ispratila je i ovaj događaj te je porwzgovarala sa popularnom pevačicom.

– Album sam spremala sigurno godinu dana. Poslednjih par meseci doslovno svaki dan. Album se definitivno isplati, mada ne znam tačnu cifru koliko je koštalo. Mnogo mi je drago što se mnogi izvođači vraćaju izdavanju albuma. Ja sam se tresla od treme, ali su za sada sve reakcije predivne. „Jedno srce“ mi je omiljena pesma sa albuma, ali svaku pesmu osećam – izjavila je pevačica pred okupljenim medijima.

Koleginica Milica Pavlović  iz opravdanih razloga nije mogla da dođe i podrži Angelinu, ali kao i uvek Milica misli na svoje prijatelje te je Anglelinu iznadila cvećem koje je poslala na njenu adresu, pitali smo se da li će možda biti gost na Miličinok koncertu:

– Neću se pojaviti na bini u Areni. Teško da ćete me videti sa njom na sceni, ali ćete me sigurno videti u publici. Pored svih svojih obaveza i spremanja ona je meni poslala predivan buket i poruku. Znam koliko radi trenutno, da je u probama od jutra do mraka, da je u haosu, a setila se mene – prokomentarisala je pevačica pred okupljenim medijima. 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci