[acf field="pre_title"]
PONOSNI TATA

Knez o odnosu sa ćerkom: Podržavam je u svemu što radi

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Velika zvezda devedesetih godina Nenad Knežević Knez veliki je fan i podrška grupe Hurricane, a među članicama je i njegova ćerka Ksenia Knežević koja često u centru pažnje i to najviše među muškom populacijom. U emisiji „Premijera“ govorio je i o svojim novim projektima koje priprema, ali i o odnosima između njega i njegove naslednice.

„Kuva se jedan novi singl, pesma koja nosi naziv „Tražimo“. Što se tiče Ksenie i mene, ne znam koje mogao da kaže da imamo lošu komunikaciju. Ona i ja smo u najboljim mogućim odnosima i naravno da sam uvek tu za nju kada treba. Podržavam je u svemu što radi. Nisam hteo da ispada da je ja guram nego sam prosto pustio da se sve odvija samo od sebe“-rekao je pevač pa dodao:

„Ksenia je četvrta generacija muzičara u porodici, nastavila je tu tradiciju i to me izuzetno raduje“.

Uskoro će publika moći da ih gleda u tandemu u emisiji „Luda noć“, a takođe se nadaju da će u skorije vreme pevač i njegova lepa naslednica ukrstiti svoje talente u novoj duetskoj numeri. Koliko je Ksenia lepa, dokazuje i njen snimak na društvenoj mreži Instagram gde u potpuno prirodnom izdanju izvodi baladu na engleskom jeziku. Brojni fanovi su je pored komplimenata o izgledu, pohvalili da ima anđeoski glas i da je tata sigurno ponosan na nju.

Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

Najnoviji članci