[acf field="pre_title"]
DASKE KOJE ŽIVOT ZNAČE

Boda Ninković: Penzija nije kraj moje glumačke karijere

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Ekipe „DeToxic“ emisije uplovila je malo u glumačke vode, a vrata Beogradskog dramskog pozorišta su nam otvorili glumci predstave „Čitač“. Za naše kamere je govorio glumac Slobodan Boda Ninković, koji ima jednu od glavnih uloga u ovoj predstavi. Otkrio nam je nešto više o samom procesu pripreme predstave, ali se prisetio i davnih dana kada je studirao.

„Meni je zadovoljstvo, a verujem i celoj ekipi, što smo ovaj proces priveli kraju, bez ikakvih trzavica i sa mnogo pozitvnie energije. Zaista jedan prijatan proces, što nije često slučaj kada se rade ovakve stvari. Publika ima otežavajuću okolnost jer moraju da nose maske sve vreme, ali moramo da se prilagodimo ako želimo da sve ovo funkcioniše“-rekao je glumac za DeToxic i dodao:

Mirjana Karanović i ja smo davne ’77 godine upisali fakultet, a ja sam u jednom trenutku otišao sa klase pa sam se nakon 7 godina vratio. Igrali smo mi u međuvremenu zajedno, a evo sada pred „kraj“ moje glumačke karijere radim sa ljudima sa kojima sa počinjao svoju karijeru i zadovoljstvo mi je. Ja moram da kažem da jedva čekam da odem u penziju da bih okončao jedan način, odnosno tu neku obavezu koju imam prema poslu. Ja ću svakako nastaviti da glumim i trudiću se da biram ono što me zaista interesuje“.

Prokomentarisao je i seriju o Tomi Zdravkoviću koja se trenutno snima, a u njoj će takođe tumačiti jednu od glavnih uloga.

„Ja mislim da će ta serija biti nešto što je potrebno u ovom trenutku. To je jedna emotivna, blago duhovita i romantična priča koja će prijati svima, a naravno uz divne pesme“-rekao je Boda.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci