[acf field="pre_title"]

KO JE DEČKO ALEKSANDRE MLADENOVIĆ:“KO JE UHAPŠENI DEČKO ALEKSANDRE MLADENOVIĆ: “ U početku je bio predivan, kasnije se promenio!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Aleksandra Mladenović poslednjih nekoliko dana proživljava pravu dramu zbog bivšeg dečka, izvesnog Stefana Č. koji je navodno pretio samoubistvom jer ga je ostavila. Njega je navodno privela policija jer je prekršio zabranu prilaska pevačici, a sad se u medijima pojavila i njihova prepiska.

Naime, pevačica Aleksandra Mladenović bila je veoma prisna sa izvesnim mladićem, koji je izneo ozbiljne optužbe na pevačicin račun nakon što ga je ona optužila da ju je prevario.

– Idi i ne vraćaj se više! Voliš muškarce, varao si me, naručivao si devojke. Imao si pre nedelju dana drugu sa kojom si dugo. Mrtav si za mene! Mrtav! – poslala je prvo Aleksandra poruku svom dečku gde da je između ostalog optužila da volim pripadnike istog pola.

Na ove optužbe ni mladić nije ostao dužan pevačici, pa je izneo šokantne tvrdnje na Mladenovićkin račun.

Aleksandra Mladenović
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Nikad se nismo videli, upoznali, a prvu noć me je zvala kod sebe u stan gde sam boravio tri-četiri dana mrtva pijana i ja nastavim vezu sa takvom devojkom. Prvo krevet, pa upoznavanje, a ovako glumi poštenje. Prvu noć kada sam došao otvoreni kondomi i ladica, fale dva. Ko zna gde je bila burna noć. Toliko od mene – napisao je dečko na Instagram profilu.

kurir.rs/informer
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci