[acf field="pre_title"]
JOŠ SE NISU OGLASILE

Kortni Kardašijan i Kris Džener otpužene za seksualno uznemiravanje

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Još jedan skandal ovih dana trese Holivud…Naime, poslednja dva dana priča se o sestrama Kardašijan i njihovoj majci, Kris Džener jer su navodno seksualno uznemiravale njihovog dugogodišnjeg stražara.

Stražar Mek Vilijam optužio je Kris Džener i najstariju Kardašijanovu, Kortni, zbog seksualnog uznemiravanja na radnom mestu. Čuvar ih je tužio, navodeći da su ga njih dve uznemiravale raznoraznim seksualnim komentarima, kao i neprimernim radnjama dok je radio u njihovoj kući.

 

Ipak, porodica Kardašijan negira te tvrdnje, i pravdaju se da je Mek još jedan u nizu nezadovoljan bivši zaposlni i da je sve što je rekao izmišljeno.

On je naveo i da ga je Kris često dodirivala, masirala mu vrat, ramena i ruke. I dodao je i da je imala nepristojne seksualne i rasističke komentare prema njemu i njegovim kolegama.

-Kris poriče da se ikada ponašala neprimereno prema Marku Mek Vilijamsu. On je radio ispred kuće i nikada nije ni ulazio u Krisinu kuću. Kris je imala vrlo malo interakcije s njim. Nakon što je stražar u više navrata uhvaćen kako spava u svom automobilu dok je bio na poslu, od njegove kompanije je zatraženo da ga ubuduće ne šalje da radi tamo – rekao je njen advokat.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci