[acf field="pre_title"]

Lejdi Gaga iskopirala stajling Jelene Karleuše!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Pevačica Jelena Karleuša jedna je od najbolje stilizovanih poznatih ličnosti kod nas i sasvim zaslužno nosi epitet modne dive u Srbiji, ali i šire. Njene modne kreacije često su kopirale i svetske zvezde što je Karleuša često isticala na društvenim mrežama.

Posle Kim Kardašijan, Due Lipe, Kajli Džener i drugih, sada je i pevačica Lejdi Gaga bila inspirisana našom divom, te je tako nedavno ponela potpuno isti, upečatljiv aksesoar. Reč je naime o modnom dodatku napravljenom od novčanica dolara, koji je izazvao pravu buru kada ga je Jelena ponela 2018. godine.

Jelenu su tada mnogi napali misleći da je reč o pravom novcu, dok je ona odmah zlim jezicima odgovorila na svom tadašnjem Tviter nalogu.

– Najstrašniji momenat mog stajlinga jeste da polumozgovi ( a ima ih mnogo), stvarno misle da sam se ogrnula pravim parama… Gde ja živim… – napisala je Jelena tada.

Koliko je Lejdi Gaga upućena u našu estradu ili samo lik i delo Jelene Karleuše, svedoči to što se pojavila sa potpuno istim modnim dodatkom, kada se uputila u Vegas.

Jelena je tada ispod ovog „ogrtača“ nosila crni kožni top i duboke pantalone, dok se svetski poznata pevačica odlučila za belu haljinu sa crvenim tufnama.

Karleuša se još uvek nije osvrnula na to što je iskopirala jedna od najvećih svetskih zvezda, ali ne sumnjamo da će to ubrzo uraditi, kao što je i do sada bio slučaj.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci