[acf field="pre_title"]

Leontina progovorila o razvodu: „Znala sam da nisam bila spremna!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Pevačica Leontina Vukomanović, oduvek je smatrala da su u odnosu između dvoje ljudi važniji ljubav, poverenje i razumevanje, nego potpis pred matičarem.

Međutim i ona je pre dvanaest godina stala na „ludi kamen“ i muzičaru Filipu Patu, sa kojim ima ćerku Luciju, zaklela se na večnu ljubav.

Nije prošlo ni tri godine, Leontina je na brak sa Patom stavila tačku, a od bolnog razlaza, koji je najviše uticao na njenu naslednicu Luciju, nije više sebi dozvolila da se zaljubi toliko ludo, da poželi ponovo da stane na ludi kamen.

– Žena je istinski srećna samo kada je kompletna sama sa sobom, ne treba joj za to muškarac. One koje su vredne i radne znaju o čemu pričam. Moramo da se izborimo sa svoju samostalnost, radimo ono što volimo, imamo svoj posao, ne zavisimo od muškaraca i na kraju krajeva ugađamo sebi kroz te segmente života. Meni trenutno jedino posao izgleda kao dovoljno dinamičan i uzbudljiv. Sva pažnja mi odlazi ili na to ili na ćerku, tako da bi sledeći teret na tasu verovatno napravio haos, stoga ne, ne hvala, ne treba mi pažnja muškarca. Da me ne razumete pogrešno, verujem ja još uvek u ljubav – rekla je Leontina i dodala kakvi je muškarci mogu osvojiti:
Leontina Vukomanović
Leontina Vukomanović, foto: Ata images

– Privlaće me uredni ljudi, umereni u stilu, ponašanju i zadovoljni svojim postignućima, ali ostajem pri stavu da je brak nepotrebna uredba. I prvi put sam imala problema sa udajom, jer sam znala da nisam bila spremna za ceo život – rekla je ranije Vukomanovićeva za „Alo“.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci