[acf field="pre_title"]

LEPE VESTI U DOMU PORODICE LEČIĆ! Ćerka Branislava Lečića nikad srećnija! Ana obradovala sve!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

„Ljubav se rodi i onda se samo prati“ – rekli su u svom prvom zajedničkom intervjuu ćerka Branislava Lečića Ana i njen izabranik, crnogorski gumac Vule Marković, koji su romansu otpočeli na snimanju serije „Dug moru“, Zaljubljeni par dugi niz godina, koliko je i snimanje popularnog projekta trajalo, gajio je međusobne emocije koje su u jedno momentu eskalirale i oboje ih iznenadile.

O svojoj vezi vrlo slobodno bez zadrške za medije oni su svojevremeno pričali a kada je dobio reč da opiše svoje emocije koje oseća prema atraktivnooj Beograđanki koja mu je osvojila srce, šarmantni Podgoričanin kazao je:

-Neke stvari se u životu samo dese i hvala bogu da su se dogodile, a to je možda i najlepša stvar koja mi se desila -rekao je Vule, na šta se Ana nadovezala.

– Ne znam šta bih dodala na ove divne reči. Nekako kao da se mi tu nismo pitali, kao da je to bio uvek plan za nas. Sve se desilo iz nekog dobro druženja i smeha… Morali smo da se srećemo, jer je snimana druga i treća sezona. Nekako su stigle da se slegnu te simpatije u nama, a u jednom periodu smo oboje bili spremni da uđemo u neku ljubavnu priču.

Mlada glumica i njen momak za sada gaje ljubav na daljinu. Žive na dve adrese, a čak i na tu temu vole da se našale usput planirajući zajedničku budućnosti.

– U zavisnosti od posla se kombinujemo gde nam više odgovara. Znate, kad dođu deca, onda ćemo morati negde da bude fiksno, a do tada smo na relaciji Beograd-Podgorica – kazali su pre par meseci, uvereni u jačinu svoje ljubavi jedno prema drugome, ali i prema svojoj profesiji.

 

story.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci