[acf field="pre_title"]

LEPŠE NIJE MOGLO! Goga Sekulić proslavila rođendan u Dubajiu

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Goga Sekulić nedavno je najavila povratak na estradu sa novim albumom, a pre ulaska u studio rešila je da se odmori sa petogodišnjim sinom Vasilijem Andrejem. Popularna pevačica otputovala je u Dubai, gde je proslavila 47. rođendan. Goga je svoj divan dan dočekala na plaži, a specijalno za ovu priliku osoblje hotela „Hilton“ pripremilo joj je tortu.

Goga SekulićFOTO: PRIVATNA

„Obožavam sunce i more. Kao devojka sam više puta slavila rođendan u Majamiju, a kako je Dubai jedna od mojih omiljenih destinacija, rešila sam da sa sinom dođem ovde. Već dugo smo redovni gosti, tako da nam uvek pripreme neka iznenađenja, balone, torte“, rekla nam je atraktivna pevačica, koja će sa svojim naslednikom još nekoliko dana uživati u letovanju usred zime, a onda sledi rad na dugoočekivanom albumu.

„Dugo nisam objavila album i želim da svoju publiku obradujem dobrim pesmama za koji mesec. Mislim da jedan singl nije dovoljan i da ljudi koji me godinama prate zaslužuju mnogo više“. Kako nam je pevačica rekla, njen plan je da do izlaska novih numera još dotera liniju, mada, sudeći po fotografijama iz Dubaija, retko ko bi joj našao zamerku.

Toxic/ Kurir.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci