[acf field="pre_title"]
PORED MIKROFONA LATILI SE I ALATA

Lexington bend u radnoj akciji

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Momci iz Lexington benda, osim što su omiljeni među ženskom populacijom i što svojim pesmama osvajaju srca publike, bili su vredni i latili su se ašova. Naime, oni su se priključili akciji sadnje drveća u jednom delu Beograda i time pokazali inicijativu i želju za zelenijom i zdravijom budućnošću. Frontmen benda Bojan Vasković, u emisiji „Premijera“, imao je i šta da kaže povodom toga.

„Gde god nađeš zgodno mesto, ti drvo posadi, jer drvo je blagorodno i ono će da nagradi. Drago nam je, zaista, što smo deo ove manifestacije i nadamo se da će narednih godina biti sve više ovakvih akcija“- rekao je pevač, a njegov kolega dodao je:

„Mi smo sada prinuđeni, ovih meseci, da se bavimo građevinom i zemljoradnjom. Ovo je, po mom mišljenju, jedan od prioriteta kojim bi trebalo da se posveti čovečanstvo u narednom periodu. Koliko sam se edukovao o tome u poslednje vreme, shvatio sam da su drveća zaista pluća planete“.

S obzirom na epidemiološku situaciju, mnogo nastupi su otkazani, pa su zbog toga momci odlučili da svoje koncerte premeste na društvene mreže i pruže pomoć tamo gde je ona potrebna.

„Sada kada nemamo komercijalnih nastupa dobro je da bar učestvujemo u ovakvim akcijama. Bitno je da se nešto dešava i da činimo dobru stvar“- istakao je Bojan.

Podsetimo, pre dva meseca na Adi se održao „Music week“ festival, a među učesnicima se upravo našao i Lexington bend. U našoj „DeToxic“ emisiji pevač Bojan Vasković je tom prilikom pričao kakav je osećaj, posle velike pauze, ponovo stati pred publiku.

Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

Najnoviji članci