[acf field="pre_title"]
PROBLEMI IZ ŠKOLSKIH DANA

Mirka Vasiljević progovorila o teškim trenucima

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Jedna od naših najlepših glumica, Mirka Vasljević, uprkos brojnim lepim trenucima ne krije da iz detnjistva nosi traume. Kako navodi, bila je žrtva vršnjačkog nasilja jer su joj u školi često govorili da je glupa, pa je zbog toga potražila čak i pomoć stručnjaka. U intrevjuu za pink.rs prisetila se tih trenutaka, pa je otkrila neke detalje.

„Sa pet godina sam počela da se bavim manekenstvom i voditeljstvom i već kada sam došla u prvi razred bila sam malo drugačija od ostale dece. Uvek sam volela malo drugačije da se oblačim, mogla sam da iznesem nešto nesvakidašnje. Razlikovala sam se od dece jer sam tad već išla na folklor, zbog čega sam dobijala razne šale na svoj račun – da sam seljančica, da igram u opankama. Uvek ih je moj život demantovao, jer ja sam znala da odem na mesec i po na turneju u Meksiko“- rekla je glumica.

Takođe, u javnosti često se priča o njenom braku sa fudbalerom Vujadinom Savićem sa kojim ima troje dece. Meta su negativnih komentara, a Mirka je jednom prilikom u „DeToxic“ emisiji progovorila i na tu temu. Navela je da se navikla na to i da se ne obazire previše, kao i da je najbitnije kako oni funkcionišu između njihova četiri zida.

Podsetimo, bračni par je nedavno bio na Kipru gde često borave zbog Vujadinovog poslovnog angažmana, a nakon što su se vratili dobili su rezultate da su pozitivni na Covid 19. Na sreću, par se oporavio i sada se dobro osećaju.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci